Finale dinsdagavond

De top drie was al bekend maar daarachter waren nog heel wat verschuivingen mogelijk. En dat bleek uit te komen want met zijn overwinning steeg Tim Schreurs van plek 13 naar plek 8 (en dat betekent een envelopje) en Raúl Woudstra klom naar plek vier ondanks dat hij de koers niet uit reed. Zonder de renners van de NJC werd er nog steeds stevig gekoerst en kregen niet de minste renners een DNF.

Om de duisternis voor te zijn werd de koers al wat korter en konden we overgang tot het huldigen van de nieuwe kampioen van de dinsdagavond, Jaap van der Grinten!

In 2014 voor het eerst meegedaan als vader van Flore, maar vanaf 2015 een vaste waarde op de dinsdagavond. Sinds we het bijhouden (vanaf 2005) staat hij nu ook in de top-10 van renners met het hoogste aantal deelnames. En na twee keer op plek twee te zijn geëindigd (2017 en 2019) nu dus eindelijk op de hoogste trede. Chapeau. Achter hem completeren Serge van der Putten, Edwin Commandeur, Raúl Woudstra en Marcel Witte de top-5.

Jaap hield een mooie toespraak waarin hij de in 2021 overleden Camiel Zwart memoreerde als voorbeeld.

Het was weer een gezellige afsluiting waarbij we uiteraard onze trouwe juryleden Wil Nieuwendijk en Paul Andriessen ook in het zonnetje hebben gezet want zonder hen zou de dinsdagavond niet zijn wat hij nu is. En ook Arno Vos werd bedankt: (bijna) alle inschrijvingen, verslagen en de tussenstanden waren op zijn conto!

Dinsdag 2 april 2024 hopen we iedereen weer aan de start te zien voor een nieuw seizoen dinsdagavondcompetitie.

En dan nu de Eindstand 2023.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑